LED-lys – nem og hurtig opsætning på væggen

Vi har konkurrencedygtige priser og hurtig levering

​Kunne du tænke dig LED-lys i dit hjem eller på kontoret? Så køb online i vores webshop. Hos Self-Buy forhandler vi LED-lamper, som vi sender til private og erhverv i blandt andet Valby, Hellerup, Frederiksberg og alle andre steder. 

Vi har konkurrencedygtige priser, hurtig levering på tre hverdage og 30 dages tilfredshedsgaranti.

LED-belysning til opsætning i alverdens mønstre

​Aktuelt forhandler vi ikke flere mærker, da vi udelukkende fokuserer på de helt unikke Hexagon LED Pro. De giver ethvert hjem eller kontor et moderne udtryk.​

En pakke består af 10 lys-paneler i samme størrelse, og de er nemme at klistre op på væggen. Her kan de sammensættes i alverdens mønstre efter behov og fantasi. Panelerne med LED-lys sættes sammen ved hjælp af en magnet, og der er er kun behov for stik i det ene LED-panel.

Denne form for belysning er velegnet til alle rum, hvor der er behov for lys eller ønske om en kreativ LED-belysning. De er nemme at tænde og slukke ved hjælp af touch.

Køb dine LED-lys i vores webshop allerede i dag

​Vi har den billigste pris for Hexagon LED Pro, og vi har 30 dages returret. Aktuelt har vi tilbud, og derfor kan vi tilbyde en billig løsning på blot 599.99 kroner for 10 stik LED-lys. Det er nemt og hurtigt at bestille i webshoppen, og du modtager dem inden for tre hverdage.​ Kontakt os gerne for flere spørgsmål eller omrking touch-lys.

- Rasmus Johansen

Hun elsker dem og hun vil købe flere! nem at opsætte og bruge​

- Signe Malders

Børnene elsker dem, og de er mega fede, det må jeg nok sige !

- Daniel Madsen

De er perfekte til mit gaming værelse, og troede ikk det var så nemt at opsætte dem :)