Touch-lys – tænd og sluk med en let berøring

Spændende LED-belysning og vægdekoration

​Er du på udkig efter touch-lys til væggen? Så kan du finde LED-lys med touch-funktion i vores webshop. Hos Self-Buy forhandler vi de særlige Hexagon LED Pro, der kan anvendes som spændende belysning og interessant vægdekoration i enhver bolig.

Vi leverer til private og erhverv i blandt andet Valby, Hellerup og Frederiksberg samt alle andre steder. Vi har de billigste priser, hurtig levering inden for tre hverdage og 30 dages tilfredshedsgaranti.

LED-panelerne er nemme at sætte sammen

​Vores Hexagon LED Pro er formet som en honeycomb, altså en bikube på dansk, og derfor kan de sættes sammen i alverdens mønstre efter behov, ønske og kreativitet.

En pakke består af 10 LED-paneler i samme størrelse, og de er nemme at klistre op på væggen, hvor magneterne holder dem sammen. Der skal kun stik i det ene lys-panel. Konceptet minder lidt om LED-strips, selvom det ikke er det samme.

De unikke Hexagon LED Pro giver ethvert rum et moderne udtryk, uanset om du ønsker belysning, gamer-lys eller en form for lysdæmpning, når du slukker de øvrige lamper i rummet. Hexagon LED Pro er touch-lys, og derfor er det nemt at tænde og slukke lyset med en let berøring.

Bestil dine nye touch-lys i webshoppen i dag

​Aktuelt har vi tilbud på vores Hexagon LED Pro, og dermed kan vi tilbyde en billig løsning. Vores pris for 10 stik touch-lys er blot 599.99 kroner. Du modtager dem inden for tre hverdage, og du kan returnere dem inden for 30 dage, hvis du fortryder.

- Rasmus Johansen

Hun elsker dem og hun vil købe flere! nem at opsætte og bruge​

- Signe Malders

Børnene elsker dem, og de er mega fede, det må jeg nok sige !

- Daniel Madsen

De er perfekte til mit gaming værelse, og troede ikk det var så nemt at opsætte dem :)